تبلیغات
مطالب اینترنتی - مطالب مهر 1397

مطالب اینترنتی

پنجشنبه 26 مهر 1397




پرینترهای سه بعدی اثرانگشت دارند


دانش > فناوری – ایرنا نوشت: محققان متوجه شدند که هر چاپگر سه بعدی ‘اثر انگشت’ منحصر به فردی دارد که روی محصول باقی می‌ماند و می‌توان با استفاده از آن، دستگاه سازنده محصولات چاپ شده را ردیابی کرد.

امروزه چاپگرهای سه بعدی می‌توانند اشیا و اقلام قابل توجهی بسازند، اما از این فناوری می توان برای تولید محصولات تقلبی و یا غیرقانونی هم استفاده کرد که با دستاورد جدید محققان، می توان دستگاه چاپگر و دارنده آن را شناسایی کرد.
به واقع، چاپگرهای سه بعدی که از فناوری Fused Deposition Modeling یا FDM بهره می برند، با استفاده از یک نازل متحرک که مواد اولیه مذاب را در لایه هایی روی هم قرار می دهد، اشیای سه بعدی را چاپ می کنند.
در بین این لایه ها الگوهایی شکل می گیرد که قطری کمتر از یک میلیمتر دارند و از دیدگاه نظری باید شکل و قطر آن ها یکسان باشد.
اما محققان دانشگاه نیویورک در بوفالوی آمریکا دریافتند که در عمل بسته به مدل، اندازه نازل و سایر عوامل و اجزای چاپگر، این الگوها دارای 5 تا 10 درصد انحراف هستند که موجب شکل گیری الگوهای منحصر به فرد توسط هر چاپگر سه بعدی می شود؛ این الگوها به مثابه اثر انگشت هستند.
محققان متوجه شدند در چاپگرهایی هم که از فناوری استریولیتوگرافی بهره می برند و به جای نازل، پرتوهای لیزر موجب سخت شدن بخشی هایی از رزین مورد استفاده به عنوان مواد اولیه در آنها می شود، الگوهای قابل تشخیصی در رزین شکل می گیرد که منحصر به فرد است.
در تحقیقاتی که با استفاده از 10 چاپگر سه بعدی FDM و چهار چاپگر استریولیتوگرافی انجام گرفت، مشخص شد این الگوهای منحصر به فرد که روی اشیای سه بعدی چاپ شده ایجاد می شوند، با دقت 99.8 درصد امکان شناسایی چاپگر مربوطه را فراهم می کنند. محققان در یک دوره 10 ماهه این چاپگرها را مورد بررسی قرار دادند و مشخص شد پس از گذشت 10 ماه از به کارگیری چاپگرها، اثر انگشت منحصر به فرد آن ها با همان دقت اولیه قابل تشخیص است. در این بررسی ها معلوم شد حتی پس از تخریب عمدی الگوهای چاپگر، شناسایی اثر انگشت آن با دقت 92 درصد امکان پذیر است.
قرار است نتایج این تحقیقات در هفته جاری کنفرانس امنیت کامپیوتر و ارتباطات در شهر تورنتوی کانادا ارائه شود.

5656



لینک منبع

  • نظرات() 
  • سه شنبه 17 مهر 1397


    مرغ را در قابلمه که گذاشتید مقداری آب سرد روی آن بریزید. بعداز پنج دقیقه از روی گاز بردارید آب کدر رنگی همراه با لردی روی قابلمه را می گیرد. آن آب کدر و لرد،همان آمپول های هورمونی هستند که به مرغ می زنند. مرغ را در بیآورید ازقابلمه زیر شیر بگیرید.

    تا آن لرد ها پاک شود و قابلمه را مجدداً بشورید و مرغ را با پیاز وهویچ بپزید طبق معمول مرغ شما خوشمزه تر و بدون هورمون می باشد.

    برای این که هورمون گوشت مرغ روتقریباً کم کنیدتوی غذاهاتون موقعی که مرغ روتوی قابلمه می گذاریدتاپخته بشه چندتادونه هویج روحلقه حلقه کنیدولابلای مرغ هاتون بچینیدبعدهمراه با مرغ هاتون بذاریدپخته بشه موقعی که خواستید مرغ هاتونوداخل ظرف بکشیدهویج هاروبیرون بریزیدچون هویج باعث جذب هورمون های مرغ میشه. این مطالب در کلاس های بهداشت وتغذیه ی سالم مطرح شده است.

    مضرات هورمون و آنتی بیوتیک مرغ
    مصرف غیرمجاز و بدون نسخه انواعی از آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای شیمیایی برای مهار بیماری‌های عفونی و کنترل بیماری‌های انگلی و ویروسی باعث عوارض مختلفی همچون سرطان‌زایی، جهش‌زایی، مسمومیت و ایجاد آلرژی می‌شود که مهم‌ترین عارضه آن مقاومت دارویی به انواعی از آنتی‌بیوتیک هاست که موجب کم یا بی‌اثر‌شدن آن در بدن مصرف‌کننده می‌شود.‌ البته کارشناسان معتقدند اگر استعمال این داروها یک هفته قبل از کشتار باشد جای نگرانی نیست.

    چرا که کبد حیوان فرصت پاکسازی و دفع مواد مضر تجمع یافته را خواهد داشت، اما اگر تلقیح ۴۸‌ـ‌۲۴ ساعت قبل از کشتار باشد دارو درجگر مرغ رسوب و برای سلامت مضر است و این همان عامل اصلی منع مصرف چنین فرآورده‌هایی است.

    اما شاید این سوال مطرح شود، پس چه عاملی موجب افزایش سریع رشد و وزن گرفتن مرغ‌های صنعتی در مقایسه با مرغ‌های محلی می‌شود؟ به گفته کارشناسان مرغ‌های صنعتی با تلفیق ژنتیکی و اصلاح نژاد به نژاد گوشتی تبدیل شده‌اند.

    در واقع خوراک مصرفی مستقیما به گوشت و ماهیچه تبدیل و موجب پروار شدن زودهنگام طیور می‌شود.

    از سوی دیگر این مرغ‌ها برخلاف مرغ‌های محلی به دلیل آن‌که در طول شبانه روز در محیط‌های پر نور نگهداری می‌شوند به طور مداوم در حال مصرف دان و وزن گرفتن هستند البته برخی کارشناسان هم نظر دیگری دارند آنها براین باورند که در جیره مرغ از موادی استفاده می‌شود که موجب تحریک هورمون‌ها و رشد سریع‌تر می‌شود بنابراین اگر اندک نگرانی از به کار بردن مواد هورمونی و داروهای آنتی‌بیوتیکی در فرآورده جانبی طیور دارید از مصرف آن اجتناب کنید.

    پوست مرغ را هرگز نخورید برخی خانواده‌ها پوست مرغ را از قسمت‌های دیگر آن مضرتر می‌دانند و بر این باورند که چربی زیر پوست حاوی هورمون است.

    در واقع مردم از وجود هورمون بیشتر از داروهای آنتی‌بیوتیکی می‌ترسند و عامل اصلی رویش موهای زائد در بدن خانم‌ها را پوست مرغ می‌دانند، اما این موضوع زمانی صحت دارد که به مرغ هورمون تزریق شود.

    ترکیبات هورمونی به دلیل آن‌که شبیه هورمون‌های جنسی هستند در مرد و زن به یک میزان موجب بروز مشکل می‌شود. در خانم‌ها باعث پرمویی، رویش موهای زائد، جوش و کیست تخمدان و در آقایان باعث آکنه‌های شدید پوستی و نارسایی درهورمون‌های جنسی می‌شود.

    در کودکان هم بر روند رشد تاثیر نامطلوب گذاشته و موجب افزایش‌وزن می‌شود. اما موضوع مهم‌تر آن‌که از نظر علمی ثابت شده است داروهای آنتی‌بیوتیکی، فلزات سنگین، سموم و آفت‌کش‌هایی که به همراه دانه‌های جو و ذرت وارد جیره غذایی مرغ می‌شود در بافت‌های نرم و پرچرب همچون پوست و جگر رسوب و مصرف آن باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و حتی ریسک ابتلا به تومورهای سرطانی را افزایش می‌دهد.

    بنابراین از مصرف قسمت‌هایی از مرغ که پوست بیشتری دارد بپرهیزید چرا که علاوه بر چربی بالا، باعث افزایش کلسترول بد خون هم می‌شود. بال و گردن مرغ هم پرچرب است آیا می‌دانید علت خوشمزگی بال‌های سوخاری شده‌ای که این روزها در برخی اغذیه فروشی‌ها در مقابل دید مشتری تهیه و عرضه می‌شود، چیست؟

    چربی زیاد آن است که یک لذت آنی و حسرت دائم به دل ما می‌گذارد. این غذا کالری بالایی دارد و اگر به عنوان پیش غذا مصرف شود کالری دریافتی یک وعده غذا را دوچندان می‌کند.

    اما موضوع مورد بحث آن‌که به گفته کارشناسان اگرچه بال و گردن محل تزریق واکسن به طیور است، ولی به دلیل سرعت جذب، ماندگاری مواد تزریقی در این اعضا کم بوده و مصرف آن از این بابت مشکلی ایجاد نخواهد کرد، اما گردن مرغ به دلیل آن‌که محل عبور نسوج عصبی و بسیاری از غدد لنفاوی است و از طرفی شستشوی مجرای داخلی آن غیرممکن است مصرف آن توصیه نمی‌شود. پای مرغ کلسیم دارد می گویند مصرف پای مرغ غضروف‌های آسیب‌دیده را ترمیم می‌کند و دارویی برای نرمی استخوان است.

    اگر چه پای مرغ حاوی بخش‌های غضروفی است و سوپ آن حالت ژلاتینی دارد ولی به عقیده برخی کارشناسان به دلیل آن‌که ارزش پروتئینی چندانی ندارد نمی‌تواند عاملی برای ساخت غضروف‌ها به شمار آید و در ضمن برای هیچ گروه سنی به عنوان یک انتخاب خوب توصیه نشده است، چرا که چربی اشباع بالایی داشته و برای افراد با اضافه‌وزن و مبتلایان به دیابت مضر است.

    شفاآنلاین



    لینک منبع

  • نظرات() 

  • آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :